hayffield l 4fUBXSLE4eU unsplash

INTEGRACIÓ 3D

Visualitza els teus projectes arquitectònics abans i després de la seva execució

A partir d’una imatge real, generem la vostra infografia 3D per poder mostrar als vostres clients com es pot integrar un projecte dins d’un espai, a més de poder veure l’impacte visual respecte a l’entorn ja construït amb anterioritat.

01Abans 1After

Resol els teus dubtes sobre la integració 3D

Què és una integració 3D?

La integració 3D és el render final que s’obté a partir de la superposició d’una infografia 3D sobre una fotografia d’un espai real per aconseguir una nova composició.

Aquest render es realitza tenint en compte la il·luminació i el punt de vista de la imatge original per obtenir un resultat molt proper al que seria el projecte real executat.

 

Hospital Tortosa CoronaCamera001 Estat Actual
Hospital Tortosa CoronaCamera001 1 0000 1

T’agradaria contractar el nostre servei d’integració 3D?

Agenda una videotrucada i explica’ns de què va el teu projecte

chuttersnap 3 1f0ZGOjIY unsplash

En quins sectors es fa servir la integració 3D?

Aquesta és una tècnica molt utilitzada per les immobiliàries, constructores, promotores, empreses especialitzades en renders ja que poden posicionar el model 3D sobre una ubicació real i permeten al client apreciar la diferència de l’estat actual del projecte i la futura obra.

La integració 3D ajuda a visualitzar el resultat final d’una obra abans de començar i així comercialitzar el projecte amb totes les garanties.


La integració 3D és un servei que pot potenciar la venda d’espais immobiliaris tant d’interior com d’exterior donant al client una visió del canvi que tindrà el lloc després del seu desenvolupament.


 

Avantatges de la integració 3D

  • El temps d’execució és molt menor que la realització de l’obra com també el cost.
  • Imatges d’alta resolució per presentar en gran format.
  • Ajuda a potenciar la venda del teu projecte.
  • En generar prèviament la infografia 3D, els elements poden ser modificats tantes vegades com es vulgui, canviats de mida, de color i de posició.
  • Permeten a l’usuari veure abans i després del projecte.
Hospital Tortosa CoronaCamera002 Estat actualHospital Tortosa CoronaCamera002 2 0000

Coneix més serveis

Fireflies Renders

Som especialistes en la realització de projectes de visualització arquitectònica 3D. Gràcies a la nostra manera de treballar remota, realitzem projectes des de Barcelona per a qualsevol part del món.

La satisfacció dels nostres clients és la nostra prioritat, oferim la màxima qualitat, immillorables temps de lliurament i bones tarifes, per ajudar-los així a assolir els seus objectius.

Abrir chat