Menú Cerrar

MARKETING DE PRODUCTE

Consolida la teva presència digital i millora el creixement del teu negoci amb els nostres serveis de marketing

T’acompanyem durant tot el procés de la teva marca: creació de logotip i identitat corporativa, disseny de web o botiga online, creació de continguts i optimització SEO.

Projectes de marketing en què hem treballat

disenño-web-lolight

Disseny web i SEO

Dissenyem i generem el contingut per a una botiga en línia d’il·luminació. L’objectiu era aconseguir una web neta i organitzada que pogués servir per promocionar els seus productes mitjançant un catàleg digital a més de posicionar-se a Google.

catalogo miralay branding

Branding i disseny gràfic

Dissenyem el manual didentitat corporativa per a una empresa de miralls tecnològics. El document recull tots els aspectes gràfics del correcte ús de la marca, així com la seva correcta aplicació en tot tipus de suports, tant gràfics com audiovisuals

Serveis de marketing de producte

render-360-colchon

Configurador 3D

Realizamos los renders 360 para la página web de una empresa de colchones. Lo que buscaban era poder utilizar las imágenes en su tienda online de forma que el posible cliente pudiera interactuar con el producto.

Manual lolight

Branding i disseny gràfic


T’ajudem a visibilitzar l’essència de la teva marca, valors i objectius mitjançant la creació de logotips, catàlegs de producte, dossier corporatiu, tríptics, estands corporatius i manuals d’identitat corporativa.

Disseny o renovació web amb WordPress


Elaborem o modifiquem la teva pàgina web seguint la identitat corporativa, perquè sigui responsiva i estigui optimitzada en cercadors.

diseño-web-lolight-movil
neonbrand-3GZNPBLImWc-unsplash

Generació de contingut SEO


Creem el contingut de la teva web aplicant les darreres tècniques SEO aprovades per Google perquè puguis posicionar-te dins de les primeres pàgines de cerca i atraure més usuaris.

Generació de contingut SEO


Creem el contingut de la teva web aplicant les darreres tècniques SEO aprovades per Google perquè puguis posicionar-te dins de les primeres pàgines de cerca i atraure més usuaris.

neonbrand-3GZNPBLImWc-unsplash

Vols sol·licitar un pressupost per a un dels nostres serveis?

Agenda una videotrucada i explica’ns de què va el teu projecte

Fireflies Renders

Som especialistes en la realització de projectes de visualització arquitectònica 3D. Gràcies a la nostra manera de treballar remota, realitzem projectes des de Barcelona per a qualsevol part del món.

La satisfacció dels nostres clients és la nostra prioritat, oferim la màxima qualitat, immillorables temps de lliurament i bones tarifes, per ajudar-los així a assolir els seus objectius.