pexels tarik haiga 3637943

PREGUNTES FREQÜENTS

Resol tots els teus dubtes

Hem dissenyat aquest apartat per resoldre els dubtes i les preguntes més freqüents dels nostres usuaris sobre els nostres serveis de visualització arquitectònica. Consulta el desplegable per a més informació.

Una sessió estratègica és una reunió personalitzada amb el client on coneixem els detalls i requisits del projecte per tal de determinar la seva viabilitat, preu, condicions i temps de lliurament.

El valor depèn de les condicions de cada projecte i client. Per això la nostra recomanació és sol·licitar una sessió d’estratègia visual per avaluar els requisits i donar un preu exacte.

Igualment comptem amb una llista de preus aproximats per servei perquè puguis tenir una referència.

Per començar un render necessitarem els plànols o dibuixos del projecte preferiblement en format CAD, Revit o PDF. No obstant això, qualsevol altre tipus de fitxer visual que ajudi a complementar la idea del projecte serà útil per a nosaltres.

Sí. Podràs sol·licitar una revisió de modelatge i dues de visualització: la primera sobre el punt de vista i la segona sobre el resultat final. Si després d'aquestes revisions vols fer canvis addicionals s'haurà de revisar el pressupost inicial.

El pagament del teu projecte haurà de fer-se en dues tandes. 50% a l'inici i el 50% restant s'abonarà un cop tinguem la teva aprovació sobre els renders finals.

Sí. Si bé som un estudi que està ubicat a Barcelona, ​​treballem en remot per a altres països. La distància no és una limitació per a cap mena de projecte ja que el nostre equip està capacitat per atendre sol·licituds de qualsevol part del món.

El temps estàndard sol ser entre una i dues setmanes. Tot i això, la quantitat exacta de dies dependrà de diversos factors com el tipus de projecte, la complexitat, entre d'altres.

Si el projecte requereix el seu lliurament en menys d'una setmana, el podem desenvolupar cobrant un valor addicional pel servei exprés.

Contacta i explica'ns tots els detalls del teu projecte per donar-te un temps més exacte.

La nostra oficina es troba ubicada a Gràcia, Barcelona (Espanya).

Recorda que si vols iniciar un projecte amb nosaltres, no cal fer-ho de forma presencial. Pots fer-ho a través del formulari de contacte de la nostra web o explicant-nos el teu projecte a studio@firefliesrenders.com

Oferim múltiples serveis de visualització arquitectònica: Tour virtual 360, animació 3D i maquetes 3D. Coneix més sobre cadascun d'ells a la nostra pàgina de serveis.

És clar que sí. Durant el procés del teu projecte estarem en comunicació constant per resoldre els teus dubtes, mostrar-te els avenços i que estiguis al corrent de l'estat del mateix.

Sí. Pots agendar una sessió d'estratègia visual, presencial o telemàtica gratuïta, perquè ens expliquis amb detall què esperes del teu projecte. D'aquesta manera nosaltres us podrem donar un pressupost i un termini de lliurament ajustat a les vostres necessitats específiques.

Si el teu dubte no es troba dins de les anteriors pots contactar amb nosaltres al botó de sota i emplenar el nostre formulari. També ens pots escriure a studio@firefliesrenders.com. Respondrem el més aviat possible.

Fireflies Renders

Som especialistes en la realització de projectes de visualització arquitectònica 3D. Gràcies a la nostra manera de treballar remota, realitzem projectes des de Barcelona per a qualsevol part del món.

La satisfacció dels nostres clients és la nostra prioritat, oferim la màxima qualitat, immillorables temps de lliurament i bones tarifes, per ajudar-los així a assolir els seus objectius.

Abrir chat