Cabecera renders de producto

RENDERS DE PRODUCTE

Potencia les vendes dels teus productes amb les nostres imatges fotorealistes

Amb un render de producte, la imaginació és l’únic límit. Gràcies als programaris utilitzats podem crear infinits escenaris, formes i mides perquè el teu producte es vegi atractiu, original i professional.

Renders de producto

Coneix algunes de les nostres infografies 3D de producte

T’agradaria contractar el teu render de producte 3D?

Agenda una videotrucada i explica’ns de què va el teu projecte

Què és un render de producte?

Un render de producte és una imatge fotorealista que permet donar al consumidor o client informació valuosa sobre les característiques del mateix sense haver de tenir-lo de forma física. A través de tècniques com el volum, les dimensions, il·luminació, textures i colors es dóna la sensació de realitat i més impacte.

portada render de producto

Gràcies a aquest tipus de renders podràs personalitzar els teus productes amb més detall. Fes-los servir per complementar els espais dels teus renders d’interior.

render producto info 02

Quins sectors necessiten una renderització de producte?

Al tractar-se de de modelatge 3D, qualsevol pot ser el sector que el necessiti.

El més comú és la publicitat i el màrqueting que acudeixen a aquest tipus de renders per anunciar i promocionar els seus nous productes ja sigui digitalment o a tanques publicitàries

És força útil i econòmic en comparació a una sessió de fotografia ja que no té límit de modificacions.

Els sectors de la il·luminació, constructores i decoració d’interiors són els que solen sol·licitar més aquest tipus de servei.

Avantatges dels render de producte

  • Un dels grans avantatges és obtenir imatges fotorealistes quan el producte encara està en l’etapa de producció, es troba en fase de prototip o simplement és una idea.
  • A diferència d’una fotografia, un render de producte permet tenir un control més gran sobre l’escala, el color i la textura del producte.
  • Com que és una tècnica digital permet les modificacions necessàries per obtenir una imatge molt propera al producte real.
  • Té una alta capacitat d’atracció al client pel nivell de detall que es pot obtenir d’aquestes imatges fotorealistes del producte.
  • Permet jugar amb el decorat que acompanya la imatge.
render producto info 01

Coneix més serveis

Fireflies Renders

Som especialistes en la realització de projectes de visualització arquitectònica 3D. Gràcies a la nostra manera de treballar remota, realitzem projectes des de Barcelona per a qualsevol part del món.

La satisfacció dels nostres clients és la nostra prioritat, oferim la màxima qualitat, immillorables temps de lliurament i bones tarifes, per ajudar-los així a assolir els seus objectius.

Abrir chat