Cabecera renders de exterior

RENDERS D’EXTERIOR

Genera un gran impacte visual dels teus projectes amb els renders d'exterior.

Gràcies als renders exteriors es poden visualitzar amb més claredat projectes de paisatgisme, urbanisme i arquitectura.

Les imatges exteriors en 3D tenen poder explicar la relació que té el projecte amb el seu entorn. Per això a Fireflies treballem amb diferents metodologies que ens permeten donar una visió completa de l’espai que s’està captant.

01Modular Entorn 1

Coneix alguns dels nostres renders d´exterior

T’agradaria contractar el teu render d’exterior 3D?

Agenda una videotrucada i explica’ns de què va el teu projecte

Què és una renderització exterior?

La primera impressió és el que compta i quina millor manera de demostrar-ho que amb la representació de la façana del teu projecte o immoble. Doncs bé, un render d’exterior o imatge 3D d’exterior és la manera com, a través del detall, l’espectador es pot fer una idea de la seva ubicació en el temps i en l’espai del lloc.

Els renders d’exterior més comuns solen ser les façanes d’habitatges per a projectes immobiliaris així com façanes d’edificis corporatius, urbanitzacions i espais públics com ara parcs, museus, centres educatius, entre d’altres.

renders exterior info 02 1

Per a una experiència completa, us recomanem complementar aquesta tècnica amb una integració 3D.

renders exterior info 02

Quins sectors necessiten una renderització exterior?

Els sectors que es poden veure més beneficiats amb l’ús d’imatges 3D d’exterior són els despatxos d’arquitectura i urbanisme, les constructores i les immobiliàries ja que es converteixen en una eina clau al moment de la venda d’un projecte. Un bon render exterior potenciarà l’espai i generarà més atracció per part dels possibles clients.

És un recurs molt útil per treballar juntament amb administracions públiques i empreses privades per a desenvolupaments d’imatges d’equipaments com ara centres culturals, centres educatius i sanitaris, entre d’altres.

Elements importants en la realització d’un render exterior

Il·luminació

Aquí teniu l’opció d’escollir si voleu fer un render de dia o de nit. Si és un render de dia, recrearem el projecte amb llum natural per donar-li una sensació més gran de realitat.

Un render de nit et permetrà enfocar-te en els detalls de llum amb què comptarà la façana per veure’s il·luminada a les hores nocturnes. El moment escollit serà clau per donar més informació al client sobre la visió d’aquest espai.

Paisatgisme i urbanisme

Són els elements que acaben d’explicar el projecte. Un exemple d’això és la vegetació, el mobiliari, la urbanització i l’entorn on es troben.

Ambientació

Aquí es troben tots els elements que aporten vida al render com poden ser: persones, objectes i que permeten a l’espectador saber com es veu aquest espai i on està localitzat.

 

renders exterior info 03 1

Coneix més serveis

Fireflies Renders

Som especialistes en la realització de projectes de visualització arquitectònica 3D. Gràcies a la nostra manera de treballar remota, realitzem projectes des de Barcelona per a qualsevol part del món.

La satisfacció dels nostres clients és la nostra prioritat, oferim la màxima qualitat, immillorables temps de lliurament i bones tarifes, per ajudar-los així a assolir els seus objectius.

Abrir chat