Defineix fins al darrer detall dels teus espais interns

A Fireflies Renders ens encanten els interiors i treballem per donar vida a aquests espais i ajudar a comprendre’ls. Les imatges 3D d’interiors o infografies 3D són una gran eina per comunicar i expressar les idees als clients de manera més fàcil.

Kapsimalis 01 edited 1

Coneix alguns dels nostres renders interiors

T’agradaria contractar el teu render d’interior 3D?

Agenda una videotrucada i explica’ns de què va el teu projecte

Què és un render interior?

Un render interior és una imatge fotorealista realitzada a partir de plànols 2D o 3D que permet mostrar detalladament espais tancats d’un lloc: Cuina, saló, habitació, etc.

Els renders més demandats solen ser els de cases i edificis residencials. Aquesta és una gran eina per a immobiliàries que compten amb projectes que encara no estan construïts ja que ofereixen un nivell de detall al client tan real com ser present al lloc.

A Fireflies treballem amb elements com la composició de la llum, les textures i el mobiliari adequat per donar visibilitat i originalitat als teus projectes.

Renders de producto

Us recomanem complementar el vostre render d’interior amb el nostre servei de tour virtual 360. Et donarà una visió més àmplia i clara de l’entorn.

 

oficina archivo 3

Quins sectors necessiten una renderització interior?

Com ho esmentem anteriorment, les immobiliàries, les constructores i els despatxos d’arquitectura són un dels sectors que pot beneficiar més de les infografies 3D d’interior ja que potencia la capacitat de vendes.

Tot i això, és aplicable per a qualsevol sector que tingui una idea d’un espai interior i vulgui plasmar-la a nivell digital ja sigui per a la remodelació de la llar, per mostrar un nou espai dins d’un edifici, per començar una nova construcció, promocionar un espai públic , entre altres.

Avantatges dels renders d’interior

  • Permet la personalització d’espais en detall i ajuda a detectar errors abans de començar a remodelar o decorar un habitatge o una oficina.
  • És útil en l’elecció de materials de construcció i en la selecció del mobiliari de l’estada.
  • Dona una visió clara de com quedarà l’espai futur.
  • Permet jugar amb la llum, l’estacionalitat, els materials i tots els elements possibles perquè quedi tal com t’ho imagines.
  • Com que és una eina digital, permet realitzar tot tipus de modificacions sense perdre temps i diners.

A nivell comercial, els dissenys 3D et permetran augmentar les vendes del teu negoci, atreure nous clients i promocionar els teus immobles.

Coneix més serveis

Fireflies Renders

Som especialistes en la realització de projectes de visualització arquitectònica 3D. Gràcies a la nostra manera de treballar remota, realitzem projectes des de Barcelona per a qualsevol part del món.

La satisfacció dels nostres clients és la nostra prioritat, oferim la màxima qualitat, immillorables temps de lliurament i bones tarifes, per ajudar-los així a assolir els seus objectius.

Contacte

studio@firefliesrenders.com

(+34) 644 26 71 21
(+34) 644 17 67 57

Abrir chat