Menú Cerrar

RENDERS 3D

Som especialistes en la creació de renders 3D d’alta qualitat per a diferents sectors.

Treballem sempre buscant les millors textures, il·luminació i punts de vista per convertir la imatge en una eina de comunicació i promoció.
Renders d´interior, renders d´exterior, renders de producte i integració 3D.

3d-interior-rendering-for-real-estate-development

Renders interiors

Les imatges 3D d’interiors o infografies 3D són una gran eina per comunicar i expressar les idees als clients de manera més fàcil.

3d-exterior-rendering-modular-house

Renders exteriors

Genera un gran impacte visual dels teus projectes amb els renders exteriors 3D. Treballem amb diverses metodologies per poder captar una visió completa de l’espai.

Renders de producto

Renders de producte

Gràcies als programaris que utilitzem, podem crear infinits escenaris, formes i mides perquè el teu producte es vegi atractiu, original i professional.

portada-integración-3d-después

Integració 3D

A partir d’una imatge real, generem la teva infografia 3D per poder mostrar als teus clients com es pot integrar un projecte dins d’un espai.

¿Deseas solicitar un presupuesto para alguno de nuestros servicios?

Ingresa al link y cuéntanos de qué va tu proyecto

Projectes recents

Fireflies Renders

Som especialistes en la realització de projectes de visualització arquitectònica 3D. Gràcies a la nostra manera de treballar remota, realitzem projectes des de Barcelona per a qualsevol part del món.

La satisfacció dels nostres clients és la nostra prioritat, oferim la màxima qualitat, immillorables temps de lliurament i bones tarifes, per ajudar-los així a assolir els seus objectius.